Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Kicsir rossz volt nallam a foglamazas. A net beallitasa rajta eleg problemas volt, nem igazan akrta megenni... Elso beallitasal jo sokat tokoltem, aztan utanna mar tudtam, 2x gond nelkul ment is majd a 3.-nal megint megszivatott (gozom nincs miert nem akarta elfogadni)
A sebesseg meg en, azonos notin akkor XP volt es 11.04. Akkor az XP-hez kepest villam volt. Most 11.10 van fent de Win7 utan lassunak tunik, foleg alkalmzasok, abalkok megnyitasa
De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
(1,6GHz Intel Celeron M, 2 GB DDR2 RAM) -
God Vazzeg
veterán
Nálam is így van, a net nagyon gyors, alapból minden nagyon gyors, kivéve az ntfs r/w
Mondjuk én ezen nem is vagyok meglepődve, mert nem régen tudja csak az ntfs-t a linux, pár éve ilyen jó a kezelése, régebben még trükközni kellett vele, hogy egyáltalán olvasni lehessen
Ahhoz képest most nem is rossz 
Aktív témák
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
Mondjuk én ezen nem is vagyok meglepődve, mert nem régen tudja csak az ntfs-t a linux, pár éve ilyen jó a kezelése, régebben még trükközni kellett vele, hogy egyáltalán olvasni lehessen
Ahhoz képest most nem is rossz