- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Valóban, eléggé hervasztóan lassan folyik a fejlesztése. Az offline fsck is csak most fog hozzá elkészülni nemsokára, bár ezen kívül a modern funkciói működnek. Ezzel mondjuk annyira nem is lenne baj, csak az esetleges instabilitástól eltekintve eléggé lassúcska is még az ext4-hez képest. Bár az újabban beépített LZO tömörítéssel néhol már-már egész jó teljesítményt produkál, de úgy általában inkább csak akkor közelíti meg jobban, ha a biztonsági funkciókat kikapcsolja az ember.
Amúgy annyira nem is érződne a teljesítménykülönbség, de a legrosszabb, hogy a csomagműveleteknél eszméletlen lassú (dpkg), 3-4-szer több idő kell csomagok telepítésére mint ext4-nél. Erre mondjuk van megoldás, csak valamilyen szinkronizálást kell kiiktatni, van erre egy annyira azért nem jól karbantartott PPA.
Szóval egyelőre nem ajánlott annyira a használata, inkább csak tesztelői célra. -
törölt tag
ez a BTRFS dolog engem is érdekelne. elvileg ezt akarják bevezetni majd alapértelmezett fájlrendszerként a jövőben, ha jól tudom, de nem tudom ez az átlag halandók számára milyen előnyökkel járna. illetve, hogy elképzelhető-e valaha, hogy ZFS-t kapunk linux alá, arról nagyon jókat olvastam/hallottam, csak a licensze nem engedi, hogy betegyék a támogatását...
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest