Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
bsh
addikt
én egyszer felraktam próbaképp a 64bites 7.0.4-et (amd64-est), nem votl vele gond semmi, bár nem is nagyon szórakoztam vele komolyabban. az biztos, hogy nagyon észrevehetően nem gyorsabb 64biten. esetleg valami spéci alkalmazás esetén lehet, hogy észrevehető, de annyira nem vettem észre.
sokan írják fórumokon, hogy gondok vannak 64bites szoftverekkel meg driverekkel, nekem nem volt semmi gond. de mondom, nem is nagyon merültem bele.
szerintem rakjátok fel, állítgassátok be frankón és próbáljátok ki, és ha esetleg nem tetszene, akkor le lehet venni és felrakni a 32-bitest.mod: mondjuk azt elfelejtettem írni, hogy ez asztali gép, a kollégádé meg laptop, azt nem tudom, laptopokhoz mennyire vannak 64bites driverek?! ki kell próbálni, azt mondom.

Aktív témák
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- Adobe Lightroom topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- League of Legends
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest