Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
válasz
csibor
üzenetére
A procival és a videokaresszal tutira nem lesz probléma. Viszont a vezeték nélküli hálózati vezérlőről nem tudom, hogy milyen típusú, de arról még az sem tud biztosan nyilatkozni, akinek ilyen notija van. Ha azt akarják, hogy megvegyed, akkor engedjék, hogy kipróbálhasd, ennyi. Én mondjuk amúgy sem vennék a tesóban, de nekem mindegy.
(#41426) hcl: A forrás kitisztításánál teljesen mindegy, hogy mi van bepipálva a konfigurálásánál. Nekem az gyanús, hogy hiányos a forrás, esetleg nem lett megfelelően kicsomagolva. Ha az Archívumkezelővel csomagoltad ki, akkor próbáld rootként, mert csak úgy csinálja meg jól. Ebbe már belefutottam én is párszor.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi