Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- potyautas: Aktiviti
Aktív témák
-
aag
őstag
Feltettem itt egy kérdést. Megismétlem, de hozzá is fűznék egy kis monológot:
Kérdés amire senki sem tud megoldást: DVB-T TV2-nek, RTL KLUB-nak nincsen hangja. AAC kódolás. Már mindent megpróbáltam (a libaad és libaac-t is beleértve), mégsem működik. Segítsetek légyszí! (Ubi 10.10)
Van egy barátom, aki azt mondja, hogy mindegyik disztribúcióban megoldható minden, például ez a probléma is. Nos ehhez képest az Ubuntuban a gugli csak olyan helyeket mutat nekem, ahol nincs megoldás. Illetve van, adnak megoldásokat (amiket már én is mind kipróbáltam), de utána egyik helyen sincsen visszajelzés, hogy igen, sikerült. Nincs. A dolog eddi még nem lenne érdekes, de a barátomnak működik. Csakhogy neki ARCH-linuxa van, nem Ubuntu. Szóval megkérdezem: Szerintetek elképzelhető, hogy az Ubuntuban egy ilyen egyszerűnet tűnő kodek-probléma jelenleg megoldhatatlan lenne?
Egyébként azért kellene, mert nemhogy megvágni, de még transzkódolni sem tudom az így felvett video-fájlt. Ugyanis a kódernek még a dec része sem telepíthető, nemhogy még az encod-er.
Újfent kérlek benneteket: Segítsetek! Előre is köszönöm
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest