Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz klambi #36408 üzenetére

nem használtam még sosem proxy-t, úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni. lehet, hogy érdemesebb lenne egy androidos topikban megkérdezni, ott biztosan gyorsabban kapsz választ. mondjuk egy olyan tippem van, hogy talán rootolt készülék kellhet esetleg hozzá, hogy menjen a proxy...?

floatr: vita nélkül én annyiban maranék, hogy mindkét rendszer használható, és mindkét rendszer testreszabható, csak picit bele kell mélyedni. a gs előnye, hogy a gui lényegében javascript, így borzasztó könnyen módosítható. hátránya, hogy a manapság nagyon divatos bubi nem ezt hazsnálja, így kevesebb fejlesztő mozdult rá. ezért is mondtam, hogy örülnék neki, ha a Mint csapat ráálna, mert akkor kicsit helyrebillenne az egyensúly a gs és unity közt, és mindketten pöpec rendszert kapnánk, jó támogatottsággal.

a nyúláshoz meg annyit, hogy én is jót mosolyogtam, amikor megjelentek a gnome-shell mochup képek annó, és látszott, hogy hát ez bizony kicsit unity-re hajaz. de ez még akkor volt, amikor még cska képeken láttam, élőben hazsnálni nekem sokkal egyértelműbb és egyszerűbb a gs, azt a lencsés cuccot nem értem egyáltalán unity alatt, számomra tök haszontalan elemeket tartalmaz, ráadásul valamiért az én gépemen piszok lassú is (kb 1-2 másodperc lag van a gombnyomástól a lencse megjelenéséig). de azért az egyik openszósz csapat nyúl a másik ópenszósz csapattól az kicsit más, mint amikor az egyik ópeszósz csapat nyúl az osx-ből...

Aktív témák