- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Geller72 #35609 üzenetére
Szia!
(nagyon pörög itt minden....és ez jó, csak én lassabb vagyok)
HW jó,teszteltem a boot cd-vel: MEM, HDD, és próbáltam másik ODD-vel is.A 10.04-es boot menüben az első pont valami Try ubuntu,amit kis is próbáltam,és elég jól ment, ezért úgy gondolom,hogy menne azon a vason.
Ha jól értem, akkor lenne két másik alternatíva:- Lubuntu (ez tetszik)
- Debian Woody. (ennek van grafikus felülete? nem túl bonyolult?)Én azért a windows-hoz vagyok szokva (fő gépeken az is marad, ez olyan hobbi,ismerkedés) és nem is kívánok nagyon mélyen belemenni a linux lelkébe: kernel fordítgatás, parancssoros mókák, csak ha nagyon muszály......"Nagyjából" valami olysamit szertnék, hogy CD be, op. rendszer fel, ismerkedik......persze tudom,hogy néha vadászni kell dolgokat,meg azért nem vagyok teljesen kezdő az IT világban, de szálmalomharcot nem szeretnék vívni.....remélem jól fejeztem ki magam)
hcl: nem akarok tuningolni, ez nálam alap. Így gyártották, így stabil, ha működni fog ok, ha nem,más utat választok.
Azt is olvasom,hogy a linux közösség nagyon segítőkész,és az első pillanatban is tapasztaltam ezt, így remélem,hogy nem sokára a működő rendszerrel kapcsolatos kérdésekkel fordulhatok hozzátok. Persze a google a jóbarátom,de az "élő" szó,gyakran többet segít.
Üdv: g.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24