Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hali!
Kipróbáltam az xrandr parancsot, válasz: "Can't open display".
Ettől függetlenül megpróbáltam, amit mondtál, DVI és VGA output paraméterrel egyaránt, egyik sem hozott sikert, és a dpkg-reconfigure xserver-xorg sem.
Érdekes, hogy valamiért mintha nem tudna rendesen kommunikálni a monitorral (vagy nem megfelelő információt kap) azután, hogy megjelenne a GRUB-menü, majd pedig a szokásos betöltő feliratok (nem quiet mode).Egyéb ötlet? (Persze alternatív megoldás az lenne, ha szereznék egy monitort, ami bírja a felbontást, de így szeretném megoldani, mert érthetetlen, h akkor Windows alatt miért üzemel hibamentesen.)
-
PuMbA
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Nekem hihetetlenül jól működik a Maverick, augusztus 26-ai daily live-ról telepítettem és egy bugom sincs, minden perfektül megy - pedig még 1 hónap bugjavítás fog következni. A 10.04 random fagyott a szar KMS és DRM miatt. Nem tudom, hogy miért gondolták úgy, hogy a 32-es kernelben már hibátlan a KMS, hiszen még csak a 31-esbe jött be, a mostani 35-ös kernelre lett jó az egész.
A lényeg, hogy tényleg érdemes kipróbálni.

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest