Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Én meg ugye a tárlókat vetem fel és úgy frissítettem be. Azért naponta többször nem járnék szívesen utána, hogy véletlen írt-e valaki az aktuális frissítésről valami rosszat. Ha valami problémával találkoznék, hát visszaállok az előtte levő állapotra aztán kész. Kényelmesebb aztán körbenézni, hogy mi van, vagy csak várok pár órát és rápróbálkozok a frissítésre.
(#27398) Sas madár: ez nézőpont és hozzáállás kérdése. Én csak ne döntsem már el helyetted, hogy neked mi jó.

(#27399) M.W.H: a gép bekapcsolásánál tartsd nyomva a Shift billentyűt és előjön a GRUB menü. Ott pedig választ a Memtest 86+-t.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest