- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
Rickenstein
üzenetére
Viszont volna egy fontosabb kérdésem: jó az Ubuntu féle "nvidia-glx-new" driver vagy érdemes az nVidia oldalról letölteni? Ha ez utóbbi, akkor kérnék egy szájbarágós telepítési útmutatót, mert próbálgattam azt is gányolni, de a probléma ott kezdődött, mikor rájöttem, hogy le kéne fordítani erre a disztribúcióra... irogattam én mindenféle parancsot különféle súgókból, nvidia guide-ból, de a vége mindegyiknek leginkább a failed lett
Ugyan működött a beépítettel is a Doom 3, de azért valahogy fura volt, mintha nem ment volna a beállított felbontáson. -
válasz
Rickenstein
üzenetére
Köszi, kipróbálom majd a varázsbill. kombót
Viszont az XP rendszerpartíciója szent és sérthetetlen
Az a lényeg nekem, ha megunom a játszadozást az Ubuntu-val, egy mozdulat és nincs a gépben. Visszaállítani egy partíciót kissé macerásabb... arról nem is beszélve, hogy engednem kellene a Linuxnak az átméretezést. S hát szívtam én már már PartitionMagic-kel és volt 2 partícióm tele adatokkal, nincs 2 partícióm tele adatokkal... (igaz, a helygondjaim megoldódtak egy csapásra).
Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan működött a beépítettel is a Doom 3, de azért valahogy fura volt, mintha nem ment volna a beállított felbontáson.
Viszont az XP rendszerpartíciója szent és sérthetetlen