Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Miután frankón leírtam, hogy nem sikerült az Audacious-t letenni, erős késztetés fogott el, hogy újra megkíséreljem, és most sikerült.
Az a trükk, hogy a lejátszó beállításainál engedélyezni kell azt, hogy az ablakkezelő hagyományos ablakként jelenítse meg a lejátszóablakot [I
Show window manager decoration)][/I], így aztán már rá lehet bökni a címsorra az AllTray-jel.
Be is lőttem gyorsan, hogy mindig dokkolva induljon: a lejátszó indítóikonjának parancsát átírtam "alltray audacious &"-re.Köszi, hogy felvetettétek az eredeti problémát.

Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Show window manager decoration)][/I], így aztán már rá lehet bökni a címsorra az AllTray-jel.