Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Hát igen, hamar visszateszi. Jó lenne tudni, hogy melyik parancs keresi meg. Aztán azt kiremelni. Nem?
Grub nélkül nem lehet elindítani a KerámikusKólát? Vagy más módszerek is menüt csinálnak? Mi van ha mindjárt a saját partíciója aktív? ...mert azt akartam, hogy ne találja meg a windowst. Leszedtem az aktívitást, de csak azt értem el, hogy most egyik partíció sem aktív. Nem értem én ezt. Miért nem tud "rendesen" elindulni, mint ahogyan egy DOS?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs