Aktív témák
-
válasz
Erasmus
üzenetére
Nálam igen. Ugyanígy nem jött be, és ugyanezt a hibaüzenetet dobálta ki, de mindig mást csinált. Van, hogy futott folyamatosan és dobálta, van, hogy megállt csak úgy, nem értettem, hogy mi van én sem. Mikor kikapcsoltam az AHCI módot a BIOS-ban, azután egyből jó lett. Mondjuk nem tudom mi köze hozzá, ha egyszer Live rendszer indult csak, na meg később miután felment a rendszer, visszakapcsoltam és jó volt.
Esetleg még ha nem friss a BIOS-od, akkor frissítsed, mert más különbség nem nagyon van a gépeink között.
Mod: jah mégvalami! A webkamera legyen kikapcsolva mindenképp, mert lehet attól van ez. Ugyanis ha az aktív, akkor az USB csatik nem működnek (megfelelően). Viszont lehet, hogy csak oprendszeren belül tod kikapcsolni a gombkombinációval.
ZCoyote: én is először ezekkel az alternatív kreátorokkal babráltam, de a probléma megmaradt.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest