Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
szerintem ne csinálj külön home-ot, az adatpartícióra úgyis le tudod majd menteni a felhasználói könyvtárad reinstall esetén
szóval én 4 partíciót csinálnék, win, ubi, adat, swap (vagy 3-at, ha van elég memória és nem akarsz hibernálni, akkor nem kell a swap)
ha windows alól is akarod olvasni a linuxos adatokat, akkor inkább ext3 legyen, ezzel van kompatibilis filerendszerdriver vagy total commander plugin is.(#17949) Speeedfire
tapasztalatból mondom, hogy megéri a legújabb ubikat tenni a régi gépekre is, mert a 9.04-ben debütált boot optimalizálások miatt sokkal kevesebbet kell majd várni rá
9.10-ből lesz már hivatalos könnyű ubuntu is, Lubuntu néven
crunchbanget szintén csak ajánlani tudom
Aktív témák
- Linux Mint
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest