Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
A kétkezes kardot én is mondtam, csak spoiler nélkül
!Unalmasak? Hát, éppen azokat dicséred, de sebaj
! Nincs belőle olyan sok, és nagyon tetszik, hogy kőkeményen őszinték a népek... az a nekromanta a kezdőszigeten sem sablonos a "játsszunk egy játékot"-tal. "Mummy" az a beszt, a német zsír, az alkimista is a tengerészekkel, bejött... a haldokló meg halkan és lassan leheli ki a lelkét. Ez ilyen.
Van egy egyszavas visszakérdezése a főhősnek, amivel folytatásra buzdítja a beszélgetőpartnerét... na attól tényleg falra tudok mászni, más nem jut eszembe hirtelen. Hatvangól előtt a hirós gyerek is jól adta elő magát... mi vagy ki nem tetszik?
Néha nekem is viszket a tenyerem, hogy továbbnyomjam, de annak a számlájára írom, hogy túl sok ilyen játékot láttam. Aztán elbíbelődök a kamerával egy kicsit, hátha mégis mond valamit...Találtam bugot, van egy halott, aki nyitott szemmel fekszik, és izomból pislog közben, jót röhögtem rajta
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 18 Ryzen 7 / 16GB / 1TB SSD / Win 11 hibátlan
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! Nincs belőle olyan sok, és nagyon tetszik, hogy kőkeményen őszinték a népek... az a nekromanta a kezdőszigeten sem sablonos a "játsszunk egy játékot"-tal. "Mummy" az a beszt, a német zsír, az alkimista is a tengerészekkel, bejött... a haldokló meg halkan és lassan leheli ki a lelkét. Ez ilyen.