Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz polcsy1 #1810 üzenetére
Ne tedd, az valamitől elégett. Bár különben a legtöbb lap tud magára vigyázni, de ha egy ilyen történik egy kártyán, annak oka van, és mást is elvisz.
Ha már TV2000 : Erre valaki?
@daa-raa : 64 bites winnyózoknak van baja ezzel a tunerrel, 64 bites Linuxon köszöni, jól elvan Illetve a 8-ra már adott a MS hozzá drivert, ha már a Leadtek nem volt képes.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
válasz #65675776 #1823 üzenetére
Az az asztali P4 procis Alba D4V, ami nekem is volt, az valami brutális. 3GHz asztali proci egy feleakkora hűtővel, mint ami kellett volna rá Ventik állandóan maxon pörögve, proci 80 fok
De azért szerettem azt a gépet, nagy volt, nehéz, ronda, és hangos, de ment, mint a barom. Egy autóbalesetben elrepülve kettétörte az ablakmosó szivacs 2cm vastag fa nyelét, és semmi baja nem lettMutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
-
A fene tudja, akkor meg legalább beletettek valami működőt. Én mondjuk Cx chipes kártyát sosem használtam windózzal, Linuxon meg megy. Most barátnőm gépére kellett nyócat telepíteni, aztán kipróbáltuk egy külön winyón, hogy az én gépemen mit fog művelni a tuner win nyóccal - pöcc-röff ment. Meg is lepődtem, mert korábban pl. Win7 x64-re még azzal a driverrel sem ment, amit a Leadtek adott ki.
-
válasz #65675776 #1840 üzenetére
Asszony most mérgében tett fel hetet, nyolcat, de csak nyolccal ment neki... A 7 sem ette a kártyát... (A nyóc nem tetszett neki )
Nálam meg elsőre ment minden gond nélkül a cucc winen, a saját progijával, ami hozzá járt...
X-atkák.[ Szerkesztve ]
-
-
Na akkor most én is kérdezek
IT9135 alapú digitális TV tunerem van, VLC-vel nézem Linuxon. Szépen ment, egészen tegnapig - tegnap megszűnt a MUX C vétele. A M1-M2-stb jön, ami a TV2, RTL, stb mux-án volt, az nem.
Pécs amúgy. Újrascanneltettem, a w_scan nem találja meg a hiányzó csatornákat.
Másnak is van ilyen? Egyáltalán mi okozhat ilyet?Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest