Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipel
csendes tag
Sziasztok!!
Ha egy ilyen kébelel http://www.fullhd.hu/catalog/images/KBV125G.JPG a tv tunert összekötöm a beltéribel (ADB 5800s) akkor elvileg működnie kéne!? Valaki segítsen!
-
ipel
csendes tag
van egy kábel a neve:spdif ezzel elvileg a beltérit és a TV tunert összelehet kötni mert ez a kábel a hangot is és a képet is átviszi!! Aki ismeri ezt a kábelt az írja már le hogy tényleg viszi e a képet és a hangot meg hogy a T-Home-s (ADB 5800s) beltérit hogy tudom vele összekötni!!
Előre is köszönöm!!
-
ipel
csendes tag
Lenne egy kérdésem nem tudom hogy jó helyre megy de ha nem akkor írjatok rá egy választ és töröljétek!
Azt szeretném megtudni hogy az s-video kábel kép is és hang is lesz vagy csak kép és hozzá külön audio kábel kell e??
előre is köszönöm!
-
ipel
csendes tag
A T-home sat tv-t azt kicsit bonyolutabb szerintem mert a beltéri hátulján csak audio kimenet, YPBPR, HDMI,scart ennyi van sajna nincs s-videó csatlakoztató úgyhogy ezt én is szeretném tudni hogy hogy kell csatlakoztatni mert én is akarok egy beltérit elhúzni a tv Tunerhez de addig nem akarom még nem tudom tutira hogy lehet e csatlakoztatni!!
ui.:azt meg onnan tudom hogy csak ilyen csatlakozók vannak a beltérin mert sat tv-nk van csak még a szobámba nincs mert nem tudom h hogy csatlakoztassam!
-
ipel
csendes tag
jaj!!:-) Megcsináltam!! Köszi szépen!! Most utólag hülye kérdés volt hogy hol állítsam be elég egyértelmű

-
ipel
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
és azt hol állítsam be??
-
ipel
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy leadtek tv 2000 xp global tv tunerem a minap felvetem vele egy műsort és a kép az kitűnő de hangnál csak zúgó hang van!! Mi lehet a probléma segítsen valaki!!
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- MSI Katana 15 HX B14WEK Gaming laptop 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 , FX506IU Ryzen 7 4800H, GTX 1660 Ti, 144Hz, 512gb nvme
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- darkFlash Shadow Pro
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest