Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
szerintem a legjobb tvnéző/felvevő program a Fly2000 TV - nagyon profi...
-
GodHeart
senior tag
vagy lehet hogy az a baj, hogy nemtettem fel a WDM drivert!? :\ az egyébként micsoda!?
-
GodHeart
senior tag
nekem valami igazán komoly kéne! :]
-
GodHeart
senior tag
nekem azvolt a bajom vele, hogy 1xrűen nem müködött.. mielőtt ujraraktam windows-t azelőtt ment, majd utána nem! :\ akor a sima winfast progival nemlehet finomhangolni, kösz a progineveket már próbálgatom is!

-
Dexter68
addikt
ChrisTV, DScaler... a kártyához mit adtak?
A DVR-rel az a baj (szerintem), hogy elég nagy az erőforrásigénye, nem nagyon lehet mellette mást csinálni. -
GodHeart
senior tag
winfast nemjo, abban nincs finomhangolás, és így rtlklub-ot max a nagyszobában leshetek, nekem hangolós kell!!!!

-
GodHeart
senior tag
üdv álle!
lenne egy olyan kérésem/kérdésem, hogy az Intervideo WINDVR 3 progin kívül létezik e más TV program, melyben van finomhangolás!
remélem igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- PH! Darts
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKG K240 Studio fejhallgató
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest