Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
dr. rozmark
tag
Visszakanyarodva az eredeti kérdéshez: én a Pinnacle (volt Miro) TV-tuner kártyáit javasolnám. 15 ezerért kapsz távirányítósat, az olyan, amelyik sztereó vételt biztosít és FM vevőt is tartalmaz, 25 ezer körül van.
-
Ploszi
senior tag
ja, kártyát elad, vesz egy R8500-öst és kész, vagy ha még talál, All in Wonder R8500, de ennek ára is van :) ja és az asszony nézi a filmet, én meg közben netelek (theater mód)
-
béla12
tag
Esetleg ha regélnétek erröl az átalakítóról. Bár lehet, hogy érdemesebb eladin a kártyáját és ezt a pénzt hozzácsapva venni egy TVOUT-ost.
-
Protoss
senior tag
lassú voltam, de 19 az jobb.
-
Protoss
senior tag
Hali!
Legolcsóbb megoldás monitor tartó kar és az ágy felé fordítod a monitort:).
Sigma tudja, de nem túl sok jót hallani róla ami az egyszerűséget illeti. (driver gondok)
Tv in/outos kártya szerintem is.
vagy hardveres vga>tv átalakító, ha nem akarja eladni a mostani vgat.
Üdv -
Ploszi
senior tag
van külön VGA-TV átalakító, de az sokba fáj általában (up to15E HUF) :DD
-
béla12
tag
Az a baj, hogy nemrég vette a srác a kártyáját és csak sima meg DVI kimenet van rajta. Pont azért vett ilyet mert többen azt írták hogy Nvidia-s kártyáknak nem túl jo a TV kimenete. És most rájött, hogy mégis TV-n akar filmet nézni. Mert úgy lehet fekve is, meg a 19''-os monitor képe nem elég nagy. Bár nem tudom, hogy az 55-ös TV a vacakabb képpel mennyivel jobb? Én simán nézem a filmeket az ágyamból. Szerintem itt megint a kényelem jött elő. De nekem mindegy, én beírtam amit kért osz't majd meglátjuk.
-
tomcs
őstag
''És ami még nagyon fontos, hogy a monitor képét is ki lehessen küldeni vele a TV-re.'' ezt nem fogja 1 tvtuner megcsinalni neked, ha filmnezeshez kene talan valamelyik sigma kartya de legegyszerubb egy tvoutos videokartya (ilyen 1-2000ft ''felar'' maximum, szal mostanaban egyre ritkabb a tvout nelkuli kartya)
-
béla12
tag
Egy haver kért meg, hogy írjak a tisztelt nagyérdeműnek. Szeretne a gépébe egy TV tuner kártyát. Mivel nem igazán értünk hozzá tanács kellene. A lényeg, hogy szép legyen a képe. Egyszerűen lehessen kezelni, jó volna hozzá távirányító. És ami még nagyon fontos, hogy a monitor képét is ki lehessen küldeni vele a TV-re. Bár nem tudom, hogy van-e ilyen. Esetleg ha linkeket írtok be az is megteszi. THX
Aktív témák
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest