Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Ha mákod van, akkor feszemelés nélkül megy 200as FSB-vel, ha nem akkor 1,65V helyett 1,7V valszeg elég. Szorzót meg az újabb Bartonokon nem tudsz állítani, de FSB tuninggal amúgy is többre mész. NF7 bírja... A ramokat meg állítsd úgy, hogy FSBvel szinkronban menjenek (400Mhz-n), aztán próbálkozz, hátha megy jobb késleltetéssel. Ha nem, adj neki egy kis feszt, de nem kell erőltetni.
Ja és mégegy jótanács, az NF7(-S) NB hűtőjét cseréld le, mert hangos. Pl. Zalman NB47-J tökéletes rá. -
Anub1S
tag
Tehat akkor 1 Abit NF7-S, Barton 2500+, GTI 2420, 2* 256 DDR400 Samsung
-
Anub1S
tag
Meg vmi.
Akkor ezt meddig is lehet gond nelkul felhuzni?:D
Ha kerhetnek 1 pontos stabil beallitast:) -
Anub1S
tag
Koszi a segitseget:)
-
Anub1S
tag
Hazat hozza mit javasoltok?
[Szerkesztve] -
Jester
aktív tag
ATi térem egész jók a XT szériás kártyák, de az árkeretből ki lehet futni velük. a 2500+ Barton nagyon jól tuningolható, azonban az utóbbi időben gyártottak újra szorzózárasak, tehát elsősorban FSB tuningra kell alapozni, vagy átalakítod Mobil XP-vé és úgy állítod a szorzót szoftveresen utólag.
Zsiga667: nekem úgy is OK. Csak értesíts valahogy az eredményről. -
Anub1S
tag
Sziasztok!
Kivancsi lennek ra, hogy a velemenyetek sznt melyik a legjobb konfig amit meg elerheto aron ossze lehet rakni.
Sacc arakat is kernek es monitor nelkul persze.
Elore is kosz.
ui:
Ugyanis gepet szeretnek venni de nem igazan tudom mit hol es mennyiert erne meg nekem igazan.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest