- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gkrissz
csendes tag
Sziasztok! Nem nagyon vagyok otthon a tuning témában, így lenne egy-két kérdésem, amelyek valószínűleg ezerszer el lettek mondva, de nem nagyon találtam rá értelmes válaszokat.
Van egy 6750es C2D-m, egy gagyeszabb MSI lapon, 2GB 800as Kingmax memoval. Ez lett húzva kemény 2833Mhz-re (6%
), mert a lap sajnos nem engedi a memória lefelé szabályozását, így az most 850Mhz-en futkos. Azt mondták, h sokkal feljebb ne vigyem, nem annyira bírják ezek a Kingmaxok a tuningot (ugye itt alapvetően az alaplap a gond).
Everesttel megnéztem a stability testet,s ebben a helyzetben gyári hűtővel a CPU és külön a magok elérték a max. 68fokot is. Ezt kérdezném, h ez mennyire durva, ha a st.test 23percig futott? Emellett még kérdezném, h milyen probléma adóthat egy nem éppen márkás táp használatából, amennyiben tuningol is az ember? Annyira nem vagyok a tuning híve, a jelenlegi config faszán elviszi azokat a programokat, amelyeket használok, de szeretnék jobban belelátni ebbe a történetbe.
előre is köszi!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest