Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franko49
tag
Üdv!
Sajnos a ramos témában nem túl sok segítséget kaptam, ezért itt is próbálkozom.
Nem foglalkoztam még órajel beállításokkal, a bevezető pedig úgy érzem nem sokban hasonlít az én esetemhez.Adott a konfig: Z370 Taichi, 8600k, TridentZ F4-4133C19D-8GTZ, Scythe Mugen5 PCGH, Seasonic 850W Platinum. Videókártya majd később.
Apránként raktam össze a gépet, mindig ha volt valamire lóvé akkor megvettem, és a napokban eljött az idő, hogy végre kipróbálhassam. Egyelőre nem célom a tuning, de a rammal nem stimmel valami.
2133MHz-re állíotta alapból a gép, és hiába próbálom átállítgatni, visszarakja. Eddig az órajelet és a feszt babráltam, de visszaállítja. XMP meg anélkül is. Ha nem is érem el vele a 4133-at nem verem földhöz magam, de a 2133 nagyon karcsúnak tűnik nekem.Mi lehet a baj? Pontosan miket kellene megnéznem, átállítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest