- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamer21
tag
Lenne még egy kérdés, amikor emelem az FSB , akkor a CPU feszültségét hogy jobb emelni mert most AUTO-matikusara van állítva , vagy manuállísan jobban megérné mert most V1.28 megyeget és ahogy ittis olvasgattam mindenki olyan 1.30 vagy 1.40 feszültséget add neki,
És a ram feszültséget azt kell állítanom , mert az is AUTO van állítva, bocsi előre is ha valakit zavar az értetlenkedésem de , hát valahól elkell kezdeni.
Ha valaki eltudna magyarázni hogy mit érdemes emelni azt meg köszöném.
-
Gamer21
tag
Sziasztok, van egy Intel Core 2 Duo E8400 asom és hozzá egy ASRock P43Twins1600 as alaplap, és ha a procin húzok akkor a memóriák órajele is nőni fog , lehet hogy hülyeséget kérdezek ezt nézzétek el nekem mert nem nagyon vagyok otthon OC téren , ezért fordulnék hozzátok, mert tavaj húztam a procin 3GHz ről - 3.3 GHz-re és rá egy 3 hónapal meg meghaltak a ramok bár azok 800MHz esek voltak / a mostani meg 1333 MHz ja és vettem rá RAM hűtőtis
, hogy lehet akkor ez volt a baj hogy a ramok nem birták az emelést,
vagy nem tudom , ja és a procin a gyári hűtő van még. a válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest