Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
válasz
ReKzZz
üzenetére
Ahogy RetepNyaraB is írta, mindkettő.

Nekem egy hasonló teljesítményű 2 magos AMD procim volt, és vettem mellé egy erős videókártyát, és sokkal laggosabbak lettek a játékok.. Most vettem hozzá egy X4 965-öt, és tökéletes minden.
(Amúgy nekem egy MSI GTX460 1Gb OC / Cyclone van) -
OverKiller
tag
válasz
lizRRR
üzenetére
X4 965 modolva X6-tá?

Van valamiféle 'csináldmagad' leírás is hozzá?
(Megbízható természetesen.
)
Vagy egy CM TX3-mal meddig lehet húzni a 965-ös BE procit? (Teszem hozzá, hogy az alaplapomon elszállt a hőfokmérő, és folyamatosan 64 fokot jelez vissza, és úgy pörgeti a ventit..) -
OverKiller
tag
Sziasztok!
Tegnap megemeltem az X2-esem FSB-jét 200-ról 220-ra, aminek hatására 3Ghz-ről felmentem 3,3Ghz-re. Egyenlőre stabil a rendszer (játszottam vele), csak valamit nem értek. Az alapfesz 1,475V.. Feltettem BIOS-ba 1,485V-ra, de a CPU-Z meg 1,520-1,560 közötti értékeket generál.. A programmal van valami gubanc, vagy az alaplapom bírálta felül a döntésemet? Kicsit sokallom az 1,55V feszt.. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- DXRACER Prince L gamer szék
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Megbízható természetesen.