Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendikeee11
tag
válasz
BeerBier #31679 üzenetére
Fú basszus..
Életemmel játszott ez a progi..
Az utolsó tesztbe 84 fokos volt, azt hittem kisül.
A következőt írta ki a végén:
"Success! Your system was able to maintain its stability while running IntelBurnTest. This is usually an indication that your CPU is fully stable, if at least tested with the "Standard" stress level. If you are testing with memory size below Standard, please re-test with "Standard" or higher stress level.Test completed successfully in 178,01 seconds."
Ezek szerint átment a teszten.
-
bendikeee11
tag
Visszatettem a fesz-t egy kicsit. Egyébként játék közbe teljesen jól megy minden. 60 fok fölé fel se megy. Csak ha 100%-on van mind a 4 mag akkor necces, de én úgyse használom olyan dolgokra ami teljesen kihasználja.
Szóval ha csak játszok és így nincs gáz akkor maradhat? -
bendikeee11
tag
válasz
bendikeee11 #31675 üzenetére
Sikerült felhúznom 3Ghz-ra, viszont elindítottam a Prime95-t, és kb 2 perc után elkezdett sípolni a gép hogy 75 fok fölé ment a proci. Gyári hűtésem van ami 1300-on pörög. Szerintetek hagyjam így vagy inkább tegyem vissza? Esetleg ha tudtok valami okosságot ajánlani...
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám..Fel akartam húzni a procim (Intel Q6600) egy youtube-os videó alapján mert elég jónak tűnt, meg is csináltam amit a videóba láttam, elmentettem, és itt jött egy érdekesség, újraindult a gép, betöltötte az alaplapnak a képét (Gigabyte GA-P35-DS3) aztán megint újraindult és csak utána ment tovább. Aztán nézem a CPU-Z-t és az alap beállítások vannak szinte beállítva, mert 9x266 az alap 2,4Ghz, én pedig 9x333-ra állítottam ami 3Ghz. Ezek mellett még beállítottam valamiket...Azt hiszem a vidi karinak valamit 100Mhz-re, valami SPD-t (fogalmam sincs hogy ez mi...), meg a procinak a feszültségét 1.27500V-ra. Esetleg ha valaki tudna segíteni hogy mégis mit kéne átállítanom azt nagyon megköszönném..
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Total Commander
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest