- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
sziasztok...
én eddig soha nem foglalkoztam tuningolással de most szeretném kihozni amit lehet a a jelenlegi konfigból... segítsetek légyszíves. jelenlegi konfigom: Gigabyte GA-M56S-S3, DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+, Kingmax 2x1GB DUAL KLDD48F-B8KB5, NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB), és minden satás, BIOS típusa: Award Modular (09/26/07).
jelenleg gyűjtök az új konfigra ezért kell beérnem a jelenlegivel. De szeretném a maximum-ot kihozni amit ki lehet belöle természetesen az optimális működés határain belül.
Ja igen és Win XP PRO 32bit-et használok. szivesen feltenném a vista 64bit-et de linksys wifi kártyámhoz sajnos nincs hozzá driver felhívtam a supportot és nem is lesz..
(Az adatokat az everestből mazsoláztam ki)Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest