Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuCu_155
tag
Meg csak már kezdem unni ,hogy amit veszek még véletlen se lehet pozitív irányba terelni ..
Ugyan ez a videokártyám is semmi húzást nem tűr el , pedig egy napot barkácsoltam itthon az extra hűtésén erre kiderül értelmetlen volt az egész ... 50 fok fölé akárhogy nyúzom se bírom felvinni... erre most meg jön a proci ugyan ezzel a szisztémával .
Holnap átugrok Öregapámhoz ő úgyse használja ki a gépét megnézem az övét lehet-e húzni rendesen ha igen kicserélem a lapot, bár egy kicsit gagyibb de nem érdekel ...
Neki egy: gigabyte ga-945gcm-s2c ebbe inteles chip van hátha majd enged valamennyit ....
Ha igen elég rossz napjai lesznek a kis gigabyte GA-G31M-S2L-lapomnak :@:@ -
KuCu_155
tag
Energiatakarékosság nem játszhat közre ? Mert ugye amikor nem csinálok olyan dolgokat akkor lapból vissza veszi a szorzót... megpróbálok csak 1-2fsb húzni hátha elmozdul , beállításokkal pedig semmi baj sincsen és mégse akarja az igazságot ... valaki egyáltalán találkozott valaki ilyen hibával ?
-
KuCu_155
tag
Bios kizárva 1 hete raktam fel az újat , viszont az op rendszer az eléggé gyanús 2 éve már nem húzta újra
de még most is stabil a rendszer azért nem is terveztem 
Eszek egy kicsit és megpróbálkozok Turbo módban ha esetleg az nem válik be akkor ,hogyan tovább ? :S Lapcsere ? -
KuCu_155
tag
Oké akkor megpróbálom a Turbóval ugyan ezekkel a beállításokkal ...
Most viszont azt vettem észre ,hogy újra indítottam a gépet és szépen kijelentkezik utána meg nagy feketeség és megy a gép , de nem csinál semmit ... nyomok rá egy resetet vár vár és egyszer csak újra indúl ez mi lehet ? :S -
gban
veterán
Előbb kérdeztem mint kellett volna, elnézést.
Megtaláltam a biosban ezeket a beállításokat, le lehet fixálni mindhármat (AGP, PCI, PCI-E) szerencsére.
Akkor jöhet a próba, Celeron 450 266-on nem indult el rendesen, most 233-on megy, Orthos fut, megnézzük hogy viseli.
CPU 35 fokos, CPU dióda 63. Melyiket kell figyelni? Meddig ok nagyjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest