- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Csak AMD?
Nekem ..Imádom az Abitomat.Mindíg is Abitjaim volta,s a mostaniba is megy minden rendesen.(d930-as 4,9GHz-et,2180-as 4GHz-et,6320-as 3,62GHz-et)Csak jött a wolfim..530-as FSB kevés,1:1-ben kemény ram kell.Ezért jöttek a Reaperek(1150-esek)Ne tudd!Szívtam vele kvra.4Giga csk 960-on volt stabil,igy maradt 2x1giga.2 hét után tudtam stabillá tenni,nem csípték egymást a deszkámmal.Végül csak kijött 1320MHz belőlük,a deszkából 566-as FSB,s a proci 4,6GHz -en prájmolható és ment 5GHz-et.Viszont,ha 1100 fölé akarok menni..még ma is van előtte szopás(dos-os memtest,nem boot illetve Win /office matatás)
Ha tudnál valami információval szolgálni,nagyon megköszönném.Ez a deszka(bár fapados)de szakít,nem szeretném cserélni x-y p45-ös deszkára..A ramok is szuperek,de..1ütt,nem mindíg minden ok.
Előre is köszi!
Üdv:Lipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged