Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Ha kicsit visszaolvasol, látod, hogy valaki másnak is azt tanácsoltam, hogy állítsa be fixre az alap szorzót és alap bclk-t, esetedben ki van egészítve az IMC meg stb dolgokkal, és azon a cpu szorzón vidd le addig a feszültséget, amíg még stabil a rendszer. Aztán növelj egyet a szorzón, emeld addig a feszültséget, amikor már stabil a rendszer. Egyszer elérsz egy olyan szorzóig, amikor már sehogy se jó feszültségnöveléssel, akkor kezdj el gondolkozni, miért nem. Add rá az LLC-t, csökkentsd a feszültséget, amíg még stabil. Ha az LLC nem segít, más a baj. Memória vagy BCLK vagy valamilyen feszültség, mondjuk IMC. Valahogy így megy. Nézz úgy mindig a feszültségre, mintha kevés lenne belőle, mert így jutsz messzire. Tudd, melyik mit állít. Ha nem tudod, Google. És mindig írd, hogy mit csináltál, menet közben nagy haszna lesz.
-
IO.sys
őstag
A RAM akkor 1480 legyen. Ha megvan majd egyszer a jó CPU OC, akkor mehetsz lejjebb a timingekkel, minden lépésben kitesztelve memtest-tel. Az is egy művészet.
Szerintem kezdd inkább elölről az egészet. Én is újrakezdtem négyszer, amikor X-es procim volt. A mostanit még csak kóstolgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- VoLTE/VoWiFi
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bestbuy játékok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest