Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
köszi, akkor ezek szerint érdemes hozzálátnom.. először is csak ezt akartam megtudni, de ti már azt is megírtátok, h mennyit emeljek.. ez már a következő kérdésem lett volna..
szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van
) ..ja és itt vannak a CoreTemp értékek (alapjárat + játék után).. meddig mehet fel a hőmérséklet cpu + vga-nál? nem akarom tönkretenni.. amúgy mennyire segít a tuningban a tx2 hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van