Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
kiss8672
üzenetére
az automatikák nem a maximumot hozzák ki a lehetőségekből (vagy eléggé túlfeszelik a procit), egy bizonyos szintig segítik a dologot, hogy aki nem ért annyira hozzá annak is legyen sikerélménye.. meg marketingnek is jól hangzik..

szóval aki már tudja hogy mi mit jelent a biosban, az ugyanazt vagy jobbat is be tud állítani mint az automatika (illetve ezzel az a cumi, hogy egy-egy leállás után nem biztos hogy ugyanoda értékeli ki a rendszer magát, ami fagyásokhoz vezethet..), ehhez hosszú az út, amin végig kell menni, illetve itt max iránymutatást tudunk adni, konkrét beállítást nem lehet, mivel minden proci és alaplap más és más, még a gyártósorról egymás után lekerülő darabok között is lehet jókora különbség.. ezt mindig figyelembe kell venni..
de alapvetően minden tuning alapja, hogy rendesebben meg kell hűteni a procit/vgat, mint gyárilag (elég lehet egy ventit jobban megpörgetni, vagy aftermarket coolert felrakni), ekkor nyílik lehetőség alapfeszes tuningra, ha ez bizonyos szint felett van, tehát nagyságrenddel megugrik a hűtési kapacitás, akkor már fesz-t is lehet érdemben emelni, de a játékszabályok betartásával..
egy X4-955 c3-asnak 3800mhz körül szoktak menni nagyobb vacilálás nélkül, az újabb példányok enyhe feszemeléssel 4000-4200-t is tudnak.. persze a kitesztelés idejére érdemes fesz és hőfokfigyelést monirotozni, illetve terhelni őket olyan progikkal amik később használatban lesznek..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő