Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX
üzenetére
Megmondom őszintén, hogy halvány fogalmam sincs hogy mi a terved. Leírtuk párszor, hogy tudsz egy normális tuningba bele kezdeni. Helyette a ramokon lovagolsz, persze ez nem gond, csak nincs értelme. Kértem képeket, amik sehol sincsenek, szóval az én szememben ez már csak csak HSZ gyűjtögetési kategória. Bocsi.
És több tanácsot már nem is tudok, és igazán nem is akarok adni.
Csak nem értem miért jössz egy szájbarágós topikba, ha nem csinálod amit tapasztaltabb tuningosok javasolnak. Olvass vissza, már le lett írva párszor. Én is leírtam, NFree is, meg ki tudja még ki...... 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Farming Simulator 25
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És több tanácsot már nem is tudok, és igazán nem is akarok adni.
Csak nem értem miért jössz egy szájbarágós topikba, ha nem csinálod amit tapasztaltabb tuningosok javasolnak. Olvass vissza, már le lett írva párszor. Én is leírtam, NFree is, meg ki tudja még ki......