- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
BTminishop #41495 üzenetére
Ha tényleg komolyan akarod tuningolni a procit akkor kevés lesz egy 120-as radis vízhűtés inkább kaparj össze még pár ezret ( tízezret ) és vegyél egy 240-est hidd el megéri én is spóroltam először egy Thermaltake Water 2 Performert és lecseréltem egy Exreme-re most AMD X6 1100T-t 1,55v-on tudom hűteni 60 c fok alatt
egy kis teszt [link] -
colker
tag
válasz
Az "ASUS M5A97-EVO" alaplapnál a simára gondolsz?Mert van már ASUS M5A97 EVO r2.0 is ami iponon pl. 600ftal drágább a simánál és általában azt javasolják a fórumon és nem a simát meg hát ez csak az újabb verzió.
Szerk: Olvasom hogy fx- 9370 procit is megemlíted az már nincs benne ennek a lapnak a támogatottsági listájában,persze nem tudom gyakorlatban elbír-e vele.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
AMD-hez nem (sem
) ertek, az asus jo ceg, ha neked megfelelnek a lap szolgaltatasai, akkor minden rendben.
A haz jol nez ki, 14-es ventik vannak benne? Az szerintem ma mar eleg alap, ha nem akarsz nagy szelviharban üldögelni a gep körül. Ja, a Corsair vizhütes se lesz valami halk, arra felkeszülhetszTap milyen lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2600X / Beszámítás OK!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest