- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#90933760 #40347 üzenetére
Próbáltam kicsit emelni a Termination-ön ahogy írtátok korábban, ehhez igazítottam a Reference értéket is, sőt még a PLL-nek is adtam picit, de semmi javulás. Aztán visszább is vettem, mert mondtátok eléggé érzékeny és a túlfeszeléstől is instabil lehet, de semmi javulás. Próbáltam csak a Termination-nek adni kicsit, meg kicsit többet is. Semmi. Mindezt 525 FSB mellet. Az X48 lapba se tudta, akkor vagy a proci nem bírja az FSB-t vagy én állítok még mindig rosszul valamit itt. A ramokat próbáltam 2.0D és 2.0B értékkel is, a MCH latch izé Auto.
Északinak +0.2V-ot adtam, hiába adtam +0.3V-ot nem lett jobb. Ha +0.1V-ot adtam akkor viszont meg se mukkant.Aztán ki akartam próbálni 500-on, mivel azt tudta az X48-ba is a proci tehát itt is tudnia kell, ha nem akkor én állítok rosszul valamit.
Csak közben történt egy kis baleset, a postkép után kijött egy teljes képernyős WARNING! Main BIOS Checksum Error és elkezdett dolgozni valamit majd ment tovább. És azóta az eddig fent lévő F10 BIOS helyett most F11c van. Ezek szerint a második chipen lévő BIOS amit visszaállított az más volt? Én azt hittem az is frissül a @Bios progival. X48-nál biztos, hogy így volt. Most akkor vissza kéne varázsolni az F10-et, mert az a legfrissebb stabil, amivel most megy F11c az egy béta ráadásul nem is a legújabb. De ha mindig visszarakja ezt a bétát akkor agyhalált kapok, hogy lehet azt kiölni a második chipből? Vagy mi van ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged