- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky100
csendes tag
válasz
KAMELOT #32324 üzenetére
Köszi szépen a te reagálásodat is
Tervezek jövő év elején új konfigot amúgy.Itt hozzá teszem hogy maximálisan megvagyok elégedve a Gigabyte alaplapommal, viszont az új konfigomnál majd nem fogok spórolni az alaplapon "se"
Az már biztos hogy Intel lesz, lévén hogy Intel párti vagyok, és Nvidia lesz a videokari is.
Remélhetőleg jövőre megoldódnak majd a HDD helyzetek is, ugyanakkor sajnálatos dolog ez az árvíz, így érthető sajnos miért szöktek az egekbe az árakMég egyszer köszi.Szeretem ezt a fórumot, itt mindig gyors és szakszerű tanácsokkal látják el az embert
Hozzáteszem én is igen komoly szinten értek a Hardware-hez, össze is legóztam már pár konfigot(van egy feelingje a dolognak), és term egyiknek sem volt soha semmi baja.Csak a tuninggal állok hadilábon, bár alapfokon az is megy, csak részletesebben kezd kínaivá válni.Ja nem, hazudok, két ótvar Asrock alaplap fél éven belül megadta magát, de az nem az én hibám volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest