Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky100
csendes tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Köszi szépen a te reagálásodat is
Tervezek jövő év elején új konfigot amúgy.Itt hozzá teszem hogy maximálisan megvagyok elégedve a Gigabyte alaplapommal, viszont az új konfigomnál majd nem fogok spórolni az alaplapon "se"
Az már biztos hogy Intel lesz, lévén hogy Intel párti vagyok, és Nvidia lesz a videokari is.
Remélhetőleg jövőre megoldódnak majd a HDD helyzetek is, ugyanakkor sajnálatos dolog ez az árvíz, így érthető sajnos miért szöktek az egekbe az árakMég egyszer köszi.Szeretem ezt a fórumot, itt mindig gyors és szakszerű tanácsokkal látják el az embert
Hozzáteszem én is igen komoly szinten értek a Hardware-hez, össze is legóztam már pár konfigot(van egy feelingje a dolognak), és term egyiknek sem volt soha semmi baja.Csak a tuninggal állok hadilábon, bár alapfokon az is megy, csak részletesebben kezd kínaivá válni.Ja nem, hazudok, két ótvar Asrock alaplap fél éven belül megadta magát, de az nem az én hibám volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tervezek jövő év elején új konfigot amúgy.Itt hozzá teszem hogy maximálisan megvagyok elégedve a Gigabyte alaplapommal, viszont az új konfigomnál majd nem fogok spórolni az alaplapon "se"