- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom70810865
csendes tag
válasz
darál0w #23087 üzenetére
Ha a 9x333 -as szorzó helyett 8x400 -at állítanék be az csökkenti-e a CPU élettartamát?
Elméletileg akkor menne 3.2Ghz-en ha jól számolom. Hagyjam az FSBstNB beállítást "auto" -n az utóbbi értékek mellett, vagy állítsam 333-ra?
CPU cooler (fél éven belül) esetében 15K-t szánnék rá.
SSD - köcc az info-t meggyőztél.Valamilyet tudnál ajánlani ami ár/érték arányban is pénztárcabarát?
7. Frappáns kérdés, nem is tudom.bármi hozzáfűznivaló"
Mégegyszer köszönöm a segítséged, és bár nem ismerlek de komállak.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
darál0w #23087 üzenetére
szia!
Gondolkoztam a tegnapiakon, nem elég nekem ha 900-on mennek a ramok 5-5-5-15 időzítéssel? Nem tudom, hogy megéri-e vacakolni vele, jelent-e annyi plussz ami még benne van??
Ja volt hogy nem bootolt be ma reggel, mhc-t visszaraktam 1.3v -ra, azóta jónak tűnik.Tegnap találtam egy fórumban:
"kérdésem lenne a 1066 os memoria nem megy csa 800mhzn?
alaplap:Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel P35 LGA775 ATX
memR2 2GB 1066MHz Kingmax 2db
proci:Intel Core2 QUAD Q9300 2, 50 GHz 6MB 1333MHzSztem az a gond, h nincs olyan ramszorzó, amivel 333MHz FSB mellett 1066MHz-en lehetne hajtani a ramokat, ezért betett az alaplap 2,4x-es ramszorzót, ami ugye 800MHz-et eredményez. Tegyél be 3x-os ramszorzót, ekkor ~1000MHz-en jár a ram, a ram feszültségét állítsd 2V-ra, dram reference feszültséget meg ilyeneket nem kell elállítani. Standard időzítését meg tedd 5-5-5-15-re."
Nem tudom van-e köze az én esetemhez, de hasonlónak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest