Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
írok az EAnek hogy ekkora szar, még jó hogy nem vettem meg

Nagyon köszönöm a türelmed és a segítséged. Most összehoztam egy 3,4 Ghz-s tuningot Mindent elölről kezdve szépen lassan. Kár hogy bekapcsolásnál így kikapcsol aztán megint elindul, olyan mintha valami baj lenne a géppel.
CPU-Z fesz: 1,29 V
A többi meg amit javasoltál.
Így gyári hűtővel 74 fok lett a maximum Prime teszt alatt (bő 2 óra)
IBT-t nem próbáltam.
nyomtam egy "fánkos" tesztet, a videókártya jó egy órát ment primeal egy időben és 64 fok lett a max. Igaz a ház oldala le van véve. de ha lesz gubám arra a Hyper 212+ ra majd felteszem az oldalát de addig nem akarom hogy éjjel leégjen a ház körülöttem
igaz az utorrent nem fogja leégetni
Szerinted a Windows Rendszer menüben miért csak 3,2GHz-t ír ki, 3,4 helyett, nem veszi észre a feles szorzót? Ugyanis most 8,5*400ra van belőve? Frissítettem is az élményizét.
Kössz mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IBT-t nem próbáltam.