Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
hat a leirásban, illetve a hozzá adott kézikönyvben semmit nem írnak de én is az anandtechen kaptam sugallatot ...

Az Intel SpeedStep-et disabled-re kell rakni és lőn. Itt viszont ujjabb fennakadás .... ugyanis nem a szorzót állítod érték beírással, hanem valamilyen numerikus értéket, azt hiszem 1-60ig, de rögtön pontosítok, megyek vissza BIOS-ba ..., no és ezek eltárolt beállítások (szerintem) amiről viszont egyelőre nincs több infom, valami arányszám esetleg sorszám

jövök vissza képpel és remélhetőéeg több infoval ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spotify
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest