- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17138 üzenetére
Üdv!
No, felkerült a helyére a Sychte Mugen 2, így már bírja a hőt....Újra telepítés volt, aztán így megint volt alkalmam "próbálgatni" a beállításokat - máshogy ez nem megy...
Kérdés:
- azt látom, hogy a cpu core jobban húzható - és alapból magasabban is van -, mint a cpu fsb. Így arra gondoltam, keresgetve a beállításokhoz tartozó minimum feszültség értékeket, hogy talán azt emelném jobban, kevésbé pedig a cpu fsb-t.
Most jelenleg 3600MHz-en a proci 1,25625V CPU Core, és 1,2 CPU FSB értékek mellett megy, úgy tűnik, gond nélkül...
Kezdtem így, de 10 körre állítottam.
A vége ez.Vélemény, észrevétel? Nekem talán ennyi prociból elég is lenne, ha szépen mellé tudjuk húzni úgy azt a ramot, ahogy kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest