Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Szia Lipi!
Sok helyen láttam a hozzászólásod, láthatóan otthon vagy a tuning/cpu témában. Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg van-e olyan 2 magos Core2 megoldás (esetleges csere végett, bár az 1066-os fsb, 965-ös csipszettel behatárol --Gigabyte GA965P DS3 rev 1.0--), ami szignifikánsan többet teljesít, mint a 2006.szeptemberében vásárolt C2D E6400-am, @3,2 alapfeszen (egy Asus V60-al hűtve), 400-as fsb, 800-as kingmax ramok 5-5-5-18-on. Nem igazán tudom, hogy a mai procik közt ezzel az architektúrával a teljesítménye hova sorolható.
Avagy marad egyetlen hatékony teljesítménynövelésnek egy Q6600?
( Valahol olvastam, hogy 1333 fsb 4 magosakat is bele lehet kókányolni a lapomba, de csak üzemben lévő előre biosban beállított 333 fsb-vel, azaz hogy nem áramtalanítom a lapot a cpu csere alatt. Viszont ismereteim szerint, CPU cserénél az alaplapok biost alaphelyzetbe állítják, úgy meg max 266 az fsb és nem fog elindulni a proc. Ez nekem durván hangzik)
Előre is köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SörcsaPH!
- Arc Raiders
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő