Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
andor80 #28711 üzenetére
Idéznék neked az topik összefoglalóból!
"Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos"
Ehhez képest, gyakorlatilag nem csinálsz itt mást, mint a vastagon szedett rész...Kéretik már befejezni mások folyamatos minősítgetését! Köszönjük!
-
fatal`
titán
válasz
andor80 #28711 üzenetére
Téged fizetnek, hogy a kínai löttyöt promotáld minden nap?
"Amennyiben meg a háziorvos barátod "elintéz" bármit is úgy te és ő is bűncselekményt követtek el!"
Semmit sem követ el, ha az állapota indokolja.A kínai nem javasolt krónikus betegnek és 60 felett, pont. A leggyengébb oltás, akkor is ha a fejed tetejére állsz.
-
mpo
veterán
válasz
andor80 #28711 üzenetére
Az állapotom leírtam.
A háziorvosom fölhívott év elején, hogy elfogadom-e a kínait (64 évesen, 2 évvel infarktus után).
Nem.
Nem intéztem semmit, csak vártam.
Utána oltópontra hívtak Pfizerre, majd másodikra is azt kaptam.
Voltam 4 hétig kórházban, jó véleménnyel vagyok az orvosokról, nővérekről (egy nővért kivéve a szívkórházban), kétszer szívkatéterezés, egyszer érfestés, kétszer magánbőrgyógyász, kétszer magánkardiológia.
Eddigi életemben se a zavarosban halásztam, ezután sem fogok, maradok a hivatalos útnál, de minden baromságra nem bólintok.
A kínait 59 éves korig lehetett volna használni, ha már erőből engedélyezték, de fölötte nem.
Most meg pláne nem kellene, mégis előfordul.Az utolsó mondatodat mások megtámadhatják.
Pont azért van 3. oltás, mert ez nem igaz:
mindegyik oltás bizonyítottan megvéd azok közül amit itthon adnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest