- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
OPiiPO #12346 üzenetére
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a jelenlegi rezsim teljesen alkalmatlan a vírus elleni védekezésre. Teljesen átláthatatlan statisztika hamisító. Az egész járványkezelést teljesen rossz irányból közelítik meg. Minél kevesebbe kerüljön és minél több hasznot hozzon. Az oltási igazolványhoz nyújtott kedvezmények egyenes következménye a feketézés. A propagandamédiában megszólaló szakértők inkább politikusok már mint szakértők. Az emberekben nagy a kétely és a gyanakvás. Ne legyen igazam, de a 4. hullám tarolni fog! Én március közepén regisztráltam és tegnap kaptam kínait, úgy, hogy letelefonáltam a háziorvosommal, hogy legyen már valami, mert az ismeretségi körömből aki hetekkel utánam regisztrált is megkapta már. Én kínait kaptam, ez jutott talán jobb lesz mint a semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest