Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

covid naplóm, (remélem) utolsó rész.

Feleségem harmadakkora (októberben nézett) antitest számmal (3000 vs 9000) sokkal hamarabb és enyhébben átesett ezen a szutykon mint én, mostanra ő panasz és tünetmentes (viszont 27-i hétvégén, a fertőzéstől számított 11. (bejelentkezés utáni 5.) napon értek ki a mentősök PCR tesztelni és akkor még pozitív lett...), nekem a légúti tüneteim elmúltak, enyhe bal oldali mellkasi kiscica van néha, de nem vészes, majd tavaszi hullámvölgyben kivizsgáltatom magam. Sétálgatok, ötödikre lépcsőn simán feljövök (na jó, eddig is csak ennyire lihegtem mint most :D ;] ), de most már szerintem megmaradok.

A gyerekek még mindig fosmód vannak, legalábbis tünetek szintjén (köhögés, takony), de amúgy jókedvűek, mókáznak. A nagyobb ovis, de gyanús hogy év végéig már nem is megy (mivel szigorúan csak tünetmentes gyerekeket engednek most be) és lehet hogy nem kellett volna olvasgatnom itt és máshol, mert nagyon be vagyok sz*rva hogy több mint egy hete alig javulnak, nehogy valami maradandót hagyjon náluk ez a szemét vírus. A pici (1.5 éves) még szopizik, de durván taknyos, lehet hogy már kivénhedt a június Pfizer anyában, de gyanús hogy nem sok védelmet adott át a tejjel ..

Két különböző orvos is mondta hogy max. a tüneteket tudjuk javítani (amúgy kb. azt sem, próbáltuk), de amúgy türelemjáték, ismerősnél kisiskolás gyerek még két hónap után is köhögcsél :(

Szóval ennyi, ahogy már írtam, megkaptam hogy a nyilvántartás szerint várnak 3. oltásra :D (tehát ennyit a nyilvántartásról), amúgy ahogy lehet, megyek nyilván majd, addig meg beszúratom az influenzát a biztonság kedvéért, mert tuti hogy első újra oviban töltött nap után meg az fog hazajönni a gyerekkel :)

(#46100) t72killer dehogy, nekem elment egy hétre, aztán pár nap már ízek jöttek de illatok nem, majd megint minden off... 1-2 napja érzek újra mindent. Feleségemnél 4-5 nap off volt. Hát ugye október első hetében mérték az antitestet, és november 17 kaptuk el. Gondolom maradt még addigra is valamennyi, gondolkoztam is hogy azért kicsit komolyabb nátha volt így, sőt, 1-2 nap (láz kivételével) inkább enyhébb influenza, mi lett volna oltatlanul... de mindegy is, ezen most túl vagyok :)

Új hozzászólás Aktív témák