Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Nem tudja valaki hogy a következő könyv sacperkábé mikorra várható? (hamarosan végzek a sárkányok táncával, szal... )
-
enginev3.0
félisten
A Red ridding melyik könyvben van? És abban nagyjából hol?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ps Vita
őstag
-
D4rkm4n
őstag
válasz enginev3.0 #3406 üzenetére
Szerezd meg .pdf formátumban és akkor csak egy Ctrl+F!
[ Szerkesztve ]
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Gyuri27
félisten
Urak, azaz Lordok.
Valahol be lehet szerezni a társasjátékot (második kiadás, valami embernek való áron)?Amd - Radeon - Ryzen
-
gyuromoj
veterán
Minden egyes elhalálozás kapott egy jelölést A tűz és jég dala eddig megjelent öt kötetében.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pablo
csendes tag
Nézd meg a szellemlovas.hu oldalán, antikvár rész
-
tDr1v3r
veterán
Hali!
S04 kezdése kb. mikorra várható?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tDr1v3r #3420 üzenetére
valahogy tavasszal, ahogy eddig. hivatalos dátum nincs még, de nem hiszem hogy nagyot tévedek, ha azt mondom kb márciusban startol majd.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
kisgyerek85
senior tag
válasz FireKeeper #3421 üzenetére
Nem tudom whatnext.eu honnan veszi a dátumot, de ott írja, hogy kezdés 130 nap múlva, március 30.-án. Ami még igaz is lehet, mert vasárnapra esik.
-
M3oH
addikt
válasz kisgyerek85 #3422 üzenetére
Igazából reális, eddig is mindig március vége/április elején indult a szezon.
-
StSanya
senior tag
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
EczkE
veterán
<3
Asszem mindenféleképpen!
-
gyuromoj
veterán
-
Tim82
félisten
válasz leslieke #3411 üzenetére
Én megrendeltem tegnap tőlük, a nemrég érkezett visszaigazoló email szerint a megrendelt játék december első hetében készül el a gyárban, várhatóan december közepén érkezik meg ügyfélszolgálatunkra. Reményeink szerint mindenképp átvehető lesz még karácsony előtt, de ezt nem tudjuk megígérni.
Szerintem korrekt tájékoztatás, én is remélem, hogy át tudom venni tőlük még az ünnep előtt, mert barátnőmnek szánom ajándékba.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
FireKeeper
nagyúr
nem tudom volt-e már
leslieke: igazából meg tudom értem, ha az első komolyabb szereped egy ilyen pöcsfej karakter megformálása, az eléggé rányomhatja a bélyegét a karrieredre. amúgy sajnálom, mert szerintem piszkosul jól játszik.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #3439 üzenetére
Én már a Batman Begins-ből emlékeztem rá, ott is ütnivaló feje volt
-
EczkE
veterán
Mára zárható az internet, köszönöm.
Asszem mindenféleképpen!
-
D4rkm4n
őstag
válasz FireKeeper #3439 üzenetére
Nagyon vagány a csajszi. A Facebook-on megosztott képeiből is ez jön le. Majd pár év múlva, ha már
jól ki lesz lyukasztvabe lesz nőve a feje lágya, vele lesznek tele a divatlapok.Jack Gleeson lelépése szerintem nagy kár. Negatív figurát talán nehezebb játszani, mint hőst. Ha Magyarországon legalább egy olyan tehetséges színész lenne, mint amilyen ő 21 éves kora ellenére, szerintem rögtön Kossuth-díjra jelölnék.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
StSanya
senior tag
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
kisgyerek85
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
Rajongói plakátok: [link]
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest