Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz RandomName #40699 üzenetére

Most minimum háromig én is fent voltam. Tegnap kinyitottam egy Sange de Taur-t. nem csoda, hogy amikor 2009-ben először (és tegnapig utoljára) ittam ilyet, akkor nem tudtam hová tenni. Csak annyit tudtam, hogy valami csoda, amiben eddig nem volt még részem.
    Később Cipruson a Commandaria után jutott eszembe ez a bor, és nem véletlenül. Ez gyakorlatilag az. Hihetetlenül erős, testes, mégis édes, és sűrű, minden ízében érezni a mediterrán nap érlelte fekete szőlőt benne. Varázslatosan selymes utazásra visz, melyet érdemes felkészülten fogadni, mert még némi fokhagymás szelet után, sok trapista sajttal is, már a második pohárnál éreztem, hogy lassítani kell. Olyan sűrű, és tartalmas, hogy szinte vétek nem véradás után inni. A mély, ribizlis szín, hosszan tartó gyümölcsös érzést hagy maga után. Itt mindenképp lassú, élmény ivásra kell számítani.
    Just Cause 3 alá pedig tökéletes megidézése volt a régi időknek.

Ezután nyugodt, hosszú, álom nélküli alvást adott. Nem vagyok az az egy üveg bortól kidőlős fajta, de ez lerakott aludni, az előbb ébredtem fel.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák