Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
Közösségépítő
válasz customer114 #21500 üzenetére
Még sok ilyet!
Ja nem...
EmberXY: Ez egy komoly akadály...
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
Külön felhívnám a figyelmet a majd 3 milliós megtekintésre.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #21508 üzenetére
3G-n vagyok, de a térerő ingadozik, emiatt váltogat az Edge és a 3G között, néha meg elszáll az egész, a ph! egész jól megy gyorsítótárból, szerencsére az ominózus művészeti alkotásnál ez nem állt rendelkezésre, így rövid gondolkodás után inkább kinyomtam.
somogyib: Önsanyargatást alkalmazol?
Up the Irons!
-
Apika
Közösségépítő
válasz customer114 #21506 üzenetére
Sokan vannak a "norvég" vendégmunkások...
-
somogyib
őstag
A 3 milliós megtekintést szerintem customer kattintgatta össze (a norvég vendégmunkásokkal karöltve).
---
Erről jutott eszembe: nem is tudtam, hogy ez a projekt még él... -
EmberXY
veterán
válasz somogyib #21513 üzenetére
Én azt se tudtam, hogy egyáltalán valaha élt...
Ma meglepetés ért, a ~20 éves Samsung tévémen eddig nem ismert beállítási lehetőséget találtam, miszerint a távirányító nélkül (ami kb 5 éve nincs meg) hogyan lehet a színmélységet, kontrasztot, stb állítani. Ha ezt tudtam volna eddig...
Up the Irons!
-
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #21516 üzenetére
Tulajdonképpen arra jöttem rá, hogy miután az egyik gomb nyomogatása kiírja, hogy milyen értéken van éppen az adott paraméter, a hangerő gombbal változtatni is tudom. Eddig azt hittem, hogy csak a távirányítóval, mivel azon volt konkrétan +/- gomb mindhárom paraméterhez.
Az utóbbi időben fura jelenséget is produkál, időnként a képernyő sarkain el van szineződve a kép változó nagyságban vagy sehogy. Két dologra gondoltam, az egyik, hogy valamilyen színösszetevő kiment/ki fog menni hamarosan, a másik, hogy áram alá helyezéskor valamiért felmágneseződik a képcső, ugyebár az újabb készülékeken (mármint a képcsöveseken, amik még nincsenek 20 évesek ) van degauss opció, ezen nincs.
Namármost arra emlékeztem, hogy régebben amikor szórakoztam a távirányítóval és levettem 0-ra a színt, akkor láss csodát, fekete-fehér volt a kép, ezt most megint kipróbáltam (ezért kellett megtalálnom a beállítást), de ugyanúgy elszíneződött marad az a sarok, ami eredetileg is, szóval talán mégis a mágneseződés a gond, vagy valami más, amire nem gondoltam.
Valaki találkozott már ilyesmivel? Van erre megoldás (a fejszén, szervízen és az új tévé vásárláson kívül)?Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #21518 üzenetére
Majdnem az lett, de időközben rájöttem a megoldásra (5 év alatt, utánaolvastam)
A főkapcsolójával kellett kikapcsolni fél órára, majd be, ilyenkor lemágnesezi magát (hallhatóan), és nincs gond a képpel.
Eddig én úgy kapcsoltam ki, hogy főkapcsoló ki, aztán be, hogy standby módban legyen (lévén, hogy nincs távirányító) de így nem hűl ki az a panel, ami lemágnesez. Ha elmegyek itthonról, akkor pedig mindig kihúzok mindent a konnektorból, de visszadugásnál valamiért nem mágneseződik le, ha egyből standby-ba érkezik. A franc ebbe a modern technikába.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz EmberXY #21519 üzenetére
Kicsit más téma...
Volt egy kis családi veszekedés apámmal, ezt levezetőleg kb 30 perc alatt lehúztam 2 üveg (2*750 ml) bort, egyik 10, a másik 14%-os alkoholtartalommal rendelkezett, de mégis úgy érzem, mintha kb 1-2 felest ittam volna és semmi gáz, pedig nem tagadom, épp az lett volna a cél, hogy kikapcsoljam az agyam, létezik ilyen?
Rocker vagyok, nem ismeretlen az alkohol, de erre nem számítottam, esetleg az idegállapot is befolyásolhatja ezt?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #21521 üzenetére
Már az is kiment, ami eddig bent volt, de valamicskét lenyugodtam, ha mást nem, legalább ennyit "segített", plusz annyit, hogy már egy szemernyi alkohol sincs itthon, így az alkoholizmus nem fenyeget...
Franc se érti ezt... (Nézd má', egy szmájli, csak segített...)Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #21523 üzenetére
És még semmit sem láttál... Amúgy mióta olvasod te a fórumot?
Beszólás, vitatkozás, miről beszélsz? Én csak a frankót nyomom...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #21527 üzenetére
Kulturált topikba még életemben nem írtam, kikérem magamnak!
A fáradt gőzben kezd kigurulni alólam a talaj, nem akarja érteni a moderátor az okosságot...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Mekkora troll...
Up the Irons!
-
alcsa
senior tag
Itt lehet tanulni is, vagy ez nem az a topic .
-
alcsa
senior tag
válasz customer114 #21533 üzenetére
Igyekszem egy témában járatos személy nyomdokaiba lépni, és ahogy látom, te is elég mélyre jutottál .
(#21534) Apika: Köszönöm, ígérem, a vizsgáimat igyekszem minimális pontszámmal átugrani.
-
törölt tag
Mindenki önzetlenül szereti a célzott jótékonysági felajánlásokat, ha natív magyar fizetőeszközben történnek. Vagy valamilyen szükséges tárgyi manifesztációban.
Bocskai korona meg ilyenek nem játszanak.
Sajnos nekem is egy fullos babakék sátorba került, hogy írhassak ide... -
EmberXY
veterán
-
customer114
őstag
Szeretnék nyitni két topikot. Az egyik címe: "A topik, amibe csak páros napokon lehet írni" ebbe csak páros napokon lehetne írni. Illetve a másik topic címe: "A topik, amibe csak páratlan napokon lehet írni" ebbe pedig csak páratlan napokon lehetne írni.
Mit szóltok hozzá, megvalósítható lenne a tervem? Sikeresek lennének ezek a topikok?
[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #21546 üzenetére
Széttrollkodnánk. Én minden első hét csütörtökén írnék bele.
[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
Nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Sikeresek lennének ezek a topikok?"
Sose tudjuk meg.