Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moe1979
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdés: egy biztosítás (befektetéssel kombinált) kifizetése lenne időszerű egy hazai fiókkal működő nagy cégtől, én vagyok a kedvezményezett. A "befizetést" mindig KP-ban fogadták (euróban), a kifizetés persze nem abban történik, hanem eurós utalással. Viszont nekem nincs deviza számlám, és nem is szeretnék (vagy max 2-3 napig, hogy tovább tudjam utalni forintban a banki számlámra). A Transferwise megfelelő erre? Van ott fiókom, én már fizettem vele külföldre, de eurós számlám még nincs. Mivel jár ez? Az utalási költségeket ismerem, de van egyéb hátulütője? Havidíj, vagy nem lehet megszüntetni, vagy bármi? (nagyobb összegnél engedélyezik? (igazolni tudom magam, csak nem szeretném, ha beragadna a pénz). Igazából az érdekelne, hogy az én esetemben járható-e ez az út? Vagyis A biztosító a TW-s számlára fizet euróban, és én onnan továbbutalom magamnak a forintos rendes bankos számlámra? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Warhammer 40.000
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA V
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest