Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor1974
tag
Sziasztok.
Sok éve "használok" ilyen kártyát, de sosem volt rajta 200 ezer ft nál több, jellemzően csak külföldön kelett
.
1. Kell e tenni valamit, vagy érdemes e? , írni a supportnak pl ha egy nagyobb(20M felett) utalást szeretnék ott fogadni?2. Ajánlhatom e olyan ismerősnek ezt a kártyát, akinek a magyar folyószámlán azonnal lekapnák ha bármilyen kis összeg is érkezne rá? ( Az etikai részével nyilván nem értek eggyet)
-
gabor1974
tag
Új telefonra telepítettem a wise alkalmazást, utalást viszont nem tudok indítani sem online utalást , előző telefonom iphone volt azon volt ujjlenyomatot hitelesítő, az alkalmazáshoz , jelenlegi telefonom androidos mi lehet a probléma?
-
gabor1974
tag
Sziasztok...uj felhasználó vagyok... 2 kisebb ertekű utalassal 40 ezer ft ot kaptam (eladott dolgok után ) majd erről vasarolgattam, s egyszer vettem le 10 ezret, eddig problemamentes volt viszont ma mar sem fizetni sem levenni nem tudok...hibas pint ír...tudnátok ötletet adni mi lehet a baj? Ó visszaolvasva...az en nevemmel regeltem de az utalások a baratnőm nevére jöttek, pfff ez nem gondoltam hogy gáz
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest