Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Wise mindig is drágább volt. Durva nyereség növekedésről számolt be a Wise
paatrick
Van pc változat, csak sokra nem mész vele.
Revolut pénzügyi beszámolói, addig nagyon nem zavarnak, amíg van garancia a számlára. Wiseban kevésbé bíznék meg, egyéni szempont.Hosszútávra én sem tartanék pénzt, de nem is kötelezően vannak elutalgatva.
Kriptoval nem tudom mi bajod, régóta van, az topbubi időben fejlesztették is. Ki és beutalás is van már lekötés is. Szépen keres rajta a Revolut.#8095 Gardaai
Attól függ hol van számlád, és milyen csomag. Nekem a kettő kiegészíti egymást. -
Gardaai
senior tag
Wise előnye, hogy azonnali utalást tudsz fogadni és indítani. Váltásra max hétvégén használom, ha a Revolut rosszabbul vált, de általában felkészülök minden pénteken 23 óráig.
Az túlzás, hogy lassan nem éri meg..
Nekem nincs magyar banknál számlám, több mint 7 éve. Neked van? Látod milyen gusztustalan összegeket vonnak le, a semmiért?
Ha ezek a szolgáltatások nem lennének, forrnék én is a lábosban mint több millió ember.
Rengeteg opciód van, egyik szolgáltatás sem jó mindenre. Ezt neked kell kialakítani mit, hogyan, hol csinálsz. -
paatrick
őstag
Revolut nálam több szempontból is offos, nincs PC-s változat csak telefonos applikáció, plusz ami mismásolás megy a pénzügyi beszámolókkal az alapján én nem bízok benne. Meg már egy ideje belenyúltak a kriptóba is, ami amikor utánanéztem megint ilyen ügyeskedésnek tűnt.
Nagyobb pénzt mondjuk se Wiseon se Revoluton nem tartanék, csak átváltásra használtam eddig is és egyből tovább küld.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest