Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Ide is beírom, hátha valaki tud segíteni. 3600-as routerem van. Ma reggel nem volt net Mi a fene, mondom, lehúztam a routert, gépre fel és van net. A routert nem érem el SSH alól se és a szokásos 192.168.1.1 címen se. OpenWRT van fenn. Semmit nem ír, a hálózati kapcsolatnál csak annyit ír, hogy nem beazonosított hálózat. Gondolom vihetem vissza a routert. Viszont ami érdekes, hogy a miniDLNA-n keresztül a WD TV Live látja a HDD-t. Volt reset, mit tehetek még?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz Intruder2k5 #37086 üzenetére
Igen, az volt.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Ok, köszi, sikerült. Neked is köszi Intruder2k5, újra megy. A baj az volt, hogy nem húztam ki a kábeleket, tehát nem csak a gép és a router közötti volt bedugva. Így már jó, visszatettem a mentést és minden OK
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A múltkor, hogy elszállt a routerem és resetelni kellett, azóta nem a sda2-ről bootol. Ezt szeretném visszaállítani. Az fstabot próbáltam Vargalex leírása alapján visszaállítani, de semmi nem történt. Próbáltam manuálisan beírni az fstabba a dolgokat, de ezt a hibaüzenetet kapom:
[ Error writing /etc/config/fstab: No space left on device ]
Betelt. Mit lehet csinálni ilyenkor?
-
nyikszi
őstag
válasz xigris #37361 üzenetére
Az nem jó, hogy 2 /mnt-d van, az egyik legyen mondjuk /mnt2. Utána talán menni fog.
Transmission GUI-t elindítod és oda felteszel torrentet, a mini DLNA-ban pedig beállítod a letöltési helyet és onnan tudod nézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
nyikszi
őstag
válasz xigris #37409 üzenetére
Én is így kezdtem, csak egy pendrive-on próbáltam ki a dolgokat, de aztán feltettem a HDD-t és szépen megy minden. A pendrive tényleg csak próba legyen. Esetleg a limitnél állítsd be nagyon alacsonyra az értéket.
-
nyikszi
őstag
válasz Freeman01 #37425 üzenetére
Szia! Többen leírták inkább ilyet vegyél: TP-LINK WDR3600 szerintem ne az a pár ezer forint legyen a meghátrálás oka. Jó készülék, stabil, erős, szebb, okosabb
-
nyikszi
őstag
Ez miért nem jó?
-
nyikszi
őstag
Nem az rrdtool-ra gondolsz? Ugyanaz volt a bajom nemrég
Valahol egy fontot tett fel, sajna nem írtam a hsz-be, hogy hova, de viszonylag hamar megtaláltam. Mc-t használj.
-
nyikszi
őstag
válasz carpediem007 #37497 üzenetére
-
nyikszi
őstag
válasz Rascally81 #37506 üzenetére
Szia! Elég lesz a 3600-as. Nálam ezenkívül még fut rajta pár dolog és stabil, semmi gondom nincs vele. Vargalex firmware-t pedig könnyű ráeszkábálni. De ez itt OFF, inkább a WDR3600-as topicba gyere.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz Imike_80 #37519 üzenetére
Ext3-as teljesen jó, ext2-es nem ellenőrzi a HDD-t, egy esetleges áramkimaradás után jól jön az ellenőrzés, de így lassabb az ext3-as az ext2-nél.
Failsafe: passzolom, majd okosabb leírja.
Attól függ mi bukik? Mert ha nem lehet belépni sehogy, akkor esetleg a reset segít, de ha az sem, akkor marad a serial kábel. De nem kell parázni, semmi különösebb nincs, csak a routernek megfelelő firmware-t használja az ember és kész, akkor nincs gond.
-
nyikszi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
- iPhone 12 mini - 64GB ( Hátsó kamera hibás!)
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8T - 64GB Dual SIM - gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs